Har du en bil er det lovpligtigt, at have en forsikring på den. Det kan dog være lidt af en jungle og finde frem til en billig bilforsikring. Der er dog gode råd og tips at hente i denne tekst. Der kan nemlig være forskel på, hvilket selskab du vælger at tegne din bilforsikring hos. Forskellen er typisk hvad din forsikring dækker og om den lever op til dine krav og behov. Samtidig har bilens alder og type også en væsentlig indflydelse på, hvad din bilforsikring kommer til at koste dig.

Alle i dag ønsker at finde en billig bilforsikring og dette gælder både om man er 18 eller 45 år gammel. Derfor er det heller ikke underligt, at de unge mennesker i dag også gerne vil finde frem til den billigste bilforsikring på markedet.
Desværre er de unge på 18-25 år også den gruppe af mennesker, der koster forsikringsselskaberne allerflest penge, da de har en større tendens til at forvolde skader end andre aldersgrupper.

Billig bilforsikring til unge og studerende mellem 18-25 år

Er du studerende og bilejer kan pengene være små, men du kommer stadig ikke uden om, at du skal have tegnet en bilforsikring på din bil. I dag findes der heldigvis flere forsikringsselskaber på markedet, der tilbyder rabatter til studerende mellem 18-25 år, der ønsker en bilforsikring.

Der er dog mange ting, som man bør tænke over, når man skal vælge sin allerførste bilforsikring og især når man er ung og studerende. Vilkårene og priserne afhænger meget af din alder og varierer derfor i forhold til om du er over eller under 25 år. Der bliver ofte estimeret, at jo ældre du er, desto mere erfaring har du også som billist og dermed mindre risiko for, at du forvolder skader på din bil, som kræver udbetaling fra dit forsikringsselskab.
En af de smarteste måder at få en billig bilforsikring på, hvis du er studerende og stadig er hjemmeboende er, at få dine forældre til at udvide deres allerede eksisterende bilforsikring, således at den også dækker dig ind. Dermed slipper du for at betale en dyr pris for en forsikring, da prisen er væsentlig dyrere for studerende, fremfor billister med mere end 15 års erfaring. Det kræver dog, at du stadig er hjemmeboende for at dette kan lade sig gøre.

Find din billige bilforsikring på internettet

Vi bliver mere og mere digitale på alle fronter. Dette gælder uanset om vi skal købe en ny billig bilforsikring eller nyt tøj. Hvorfor så ikke også kigge efter den billigste bilforsikring på nettet, når vi i forvejen bruger så meget tid derinde alligevel? Tjek om du kan finde en billigere bilforsikring lige her.

Der findes i dag på internettet flere hjemmesider, der har lavet en sammenligningstabel over de forskellige bilforsikringer, så du hurtigt kan få et præg om, hvad sådan en forsikring vil koste for dig. Du skal dog altid tage priserne med et gran salt, da priserne afhænger af flere faktorer og derfor kan der ikke gives en fast pris, men et godt estimeret bud, som man kan handle ud fra.

Flere af de hjemmesider der har sammenligningstabeller og dermed giver et godt indblik i deres forskellige bilforsikringstyper, har ofte også en rabatkupon eller lignende til den respektive side, hvis du handler direkte inde fra dem. Dermed vil du kunne spare dig selv for endnu flere penge, da en bilforsikring hurtigt kan blive en dyr fornøjelse, hvis du er studerende og ung, i forhold til en voksen på 35 år og med mere erfaring som billist.

En det lovpligtigt at have en kaskoforsikring til sit motorkøretøj?

Det korte svar er nej. Har du dog lånt penge af din bank for at købe en bil, motorcykel eller et andet køretøj, vil långiveren i langt de fleste tilfælde kræve, at du har en kaskoforsikring. Det vil de af gode grunde, da det er deres sikkerhed for, at få deres penge igen.

EFTERLAD ET SVAR