Smykker er at finde i enhver kvindeværelse. Nogle har mange, andre har få – men langt de fleste kvinder har nogle smykker som de er glade for, og som de går med regelmæssigt. Vi vil i denne artikel komme ind på nogle lidt specielle smykker, som man kan udvide sit smykkeskrin med, hvis man er interesseret i at skille sig lidt ud på denne front.
Det er som med så meget andet moden der sætter sit præg på hvad man går med, men kigger man lidt udover de store mærker og den generelle mode kan man også i smykkeverdenen finde nogle super fede smykker, som alle andre ikke går med.

Koral smykker

De fleste kender ikke til koral smykker, som man eksempelvis kender til guldsmykker eller sølvsmykker. Koral smykker er meget farverige og stærke i farverne. Der er tit et eller andet symbol i smykker, det kan eksempelvis være et kors, en fugl eller lignende. Koral smykker er gerne lavet i et kendt materiale, som eksempelvis sølv og derudover er de flotte symboler og farver lagt på. Er du interesseret i farverige smykker, der skiller sig lidt ud, kunne koral smykker være et rigtig godt bud på et lidt anderledes smykke.

Håndlavede smykker

Vil du have meget specielle smykker, skal du overveje at købe håndlavede smykker. Der er 2 måder at købe håndlavede smykker på. Man kan købe håndlavede smykker som er lavet på forhånd og sælges i butikker som håndlavede, eller man kan få lavet sit eget smykke efter egne præference. Begge ting er fede, hvor du ved at bruge den første for et unikt smykke, der måske er produceret i små serier der dog altid varierer lidt fra smykke til smykke – og med den anden metode får du dit helt eget smykke, som ingen andre har. Den sidste mulighed er naturligvis også den dyreste, men her får du også dit helt eget smykke.

Turkis smykker

Turkise smykker, er gerne sølvsmykker med flotte turkise farver på. De er gerne turkisblå eller turkisgrøn som er lavet på eksempelvis et sølvsmykke.
Turkise smykker er ofte hen i den spirituelle del. Derudover er det gerne smykker med store og karakteristiske symboler. Man ser ofte smykkerne udformet som dyr, eksempelvis slanger og fugle, eller symboler som et kors. Der er også mange af de turkise smykker der er formet som blomster og lignende.
Turkise smykker er endnu ikke så bredt appellerende og du kan derfor få et ret unikt smykke, hvis du vælger at gå med turkise smykker.

EFTERLAD ET SVAR