Det er vidst ikke nogen hemmelighed at vi damer godt kan lide at blive kigget lidt efter i byen, når vi har brugt flere timer på at gøre os lækre. Nogle gange kræver det bare lidt ekstra end den lille sorte sag, som halvdelen af de andre af byens damer også har på. Den er en klassiker, men hvis du vil skille dig ud, så skal der lidt ekstra til. I denne artikel kommer vi med 5 bud på, hvordan du kan skille dig ud når du er i byen.

Pynt dig selv med accessories

Accessories kan være mange ting og fungerer ofte som prikken over i’et til et ellers lækkert outfit. Nogle accessories gør det bedre end andre, og vores bud på den absolutte vigtigste accessories til et stilfuldt look er et ur. Et ur signalerer at man har styr på tingene og så kan det fås i hundredvis af forskellige modeller, som hver især kan fortælle noget om dig. Er du til glitter og glamour? Så giv den hele armen med et ur i sølv og diamanter. Er du til klassisk og sofistikeret? Så vælg et ur med sort rem og enkel skive. Lad uret fortælle noget om din personlighed – det skal nok give pote i baren. Køb ure ved Uniwatches, her finder du et bredt udvalg til billige penge.

Den perfekte festkjole – til dig

Ja.. For hvad er den perfekte festkjole egentlig? Dét er en som får lige netop dig til at føle dig godt tilpas. Første skridt til den perfekte festkjole er derfor at finde en som sidder godt på dig, og som passer til netop dine former. Herefter kan man så begynde at overveje farver, mønstre og design. Hos bydehn.com finder du et bredt udvalg af de fineste festkjoler i friske farver og former, som med garanti vil få hele klubben til at vende sig efter dig.

Fart på tasken

Hvis kjolen er enkel, kan du skille dig ud med en frisk og farverig taske. Pas på med for mange farver, hvis du har fundet dig en farverig kjole. Hvis du derimod har fundet en nedtonet festkjole, så kan du godt klare lidt fart på tasken. Måske en knald rød der passer til læbestiften? Eller måske en taske med en masse kæder og lynlåse, som giver et råt og unikt look. Mulighederne er mange, find den som passer til dig og din kjole.

Anskaf dig et par fede stilletter

Stilletter er super feminine og efter vores mening noget af det mest afgørende for at skabe et fuldendt look. Selvom ballerinaerne bare ofte er mere dejlige at have på sidst på aftenen, så prøv alligevel at give stilletterne en chance. Måske er du nødt til at skifte hen af aftenen til et par mere behagelige sko, og dette er også helt ok. Men hvad er det man siger? Førstehåndsindtrykket er det vigtigste, herefter kan du skifte til mere behageligt fodtøj, lige som du har lyst til.

På med smilet

Sidste detalje og måske den vigtigste af alle – på med smilet. En kjole bliver 1000 gange smukkere når den sidder på en person der har et stort smil på. Også af denne grund skal du vælge noget som passer til lige netop din stil, og noget som du har det godt i. Smil, vær dig selv og hav det sjovt, så skal du nok falde i øjnene til aftenens store fest. God fornøjelse.

EFTERLAD ET SVAR