Nogen gange skal der ikke mere til end et godt outfit for at løfte vores selvtillid. Vi har det bedre med os selv, når vi føler, at vi ser pæne, præsentable og moderigtige ud.

I det følgende får du nogle tips til, hvordan du bliver mere moderigtig.

1. Seler

Seler fik deres genfødsel i 2016 og benyttes især af ”hipstere”. Selerne var også meget synlige på catwalken under modeugen. Selerne giver et cool og retroagtigt look og kan være med til at give din stil et unikt udtryk.  Især de smalle seler har vundet indpas i 2016.

2. Accessories til mænd

Accessories er ikke kun forbeholdt kvinder, der findes mange fede accessories til mænd. For eksempel et fedt armbåndsur. Et armbåndsur er en tidløs klassiker, som alle mænd bør eje. Derudover har uret både en praktisk funktion og samtidig tilføjer det din stil et unikt præg.

En anden idé kunne være et anderledes halstørklæde. Halstørklæder er ligeledes en accessory, som ikke går af mode og samtidig er det praktisk, da det holder dig varm i vintermånederne.

Halstørklæder findes i mange varianter, farver, mønstre og i forskellige størrelser, vælg det du synes komplementerer din stil bedst og som farvemæssigt passer til din garderobe.

3. Læderjakke

Går du efter et lidt hårdt og rocket look, bør du investere i en læderjakke. Læderjakken er meget populær blandt kunstnere inden for musikbranchen, herunder popsangeren Christopher og musikproduceren Remee. Også på internationalt plan har læderjakken altid været en tidløs klassiker, ikoner såsom Michael Jackson og Elvis, gik også med læderjakke.

Læderjakken fås i mange forskellige varianter, farver, længder og materialer.

4. Mærkevarer

En fed t-shirt af en ekstra god kvalitet og fra et mærke, du godt kan lide, er med til at give dig højere selvtillid. De fleste mennesker, har ikke råd til kun at købe designertøj, derfor er det vigtigt at tænke over, hvilke beklædningsdele der er vigtige at have i en ekstra god kvalitet.

Det kunne f.eks. være en fed t-shirt, et par lækre sko af ægte skind, en Ralph Lauren polo, eller måske en fed striktrøje af en god kvalitet.

5. Sko

Et par flotte sko kan være prikken over i’et på dit outfit. Det er en god idé at have flere forskellige slags sko, som passer til forskellige lejligheder. Et par afslappede sportssko og et par sko, som passer til finere lejligheder. Dette kunne eksempelvis være et par lakso, som giver et businessagtigt og sofistikeret look.

DEL
Forrige artikel5 fede brands du kan ønske dig til jul
Næste artikelSådan flytter du billigt
Jeg hedder Louise, og jeg er til hverdag modeblogger. Jeg arbejder i London, hvor jeg skriver om kendte og upcoming brands til mellemstore og store magasiner. Her på bloggen skriver jeg generelt om mode, trends og brands.

EFTERLAD ET SVAR