Der er intet at være forfængelig over, bare fordi man ikke kan prale af den ”optimale” BMI. Folk lever forskelligt, og dette skal man så sandelig også have lov til. Dog kan overvægt ofte danne grundlag for en række af dagligdagens problematikker. En af disse er fx køb af tøj, da designerne ofte har fokus på modelkroppen, når tøjet fremstilles.

Men frygt ej, for der er hjælp at hente. Med den voksende andel af kvinder, som har den frodige krop i stedet for den slanke, er den dertilhørende garderobe også ved at finde ud i butikkerne. Tøjforretningerne er i højere grad blevet opmærksomme på de store damer og deres behov, og dette har medført, at butikkerne bruger energi på at få indblik i modetøj til store damer.

En af de forhandlere, som har været revolutionær, når det kommer til beklædning af store damer, er Zizzi Danmark. Med fokus modetøj til store damer har de nemlig udviklet et sortiment og opbygget et omdømme, som sætter dem blandt toppen af de eftertragtede forhandlere.

Zizzi har forstand på folk

Unikt ved Zizzi er, at de har forstand på og forstår mennesker og deres behov. Der tages afstand fra de snobbede tendenser, som ellers har været dominerende i branchen, og i stedet har de fokus rettet imod kunderne. De ønsker ikke at sætte moden, men de prøver derimod at indrette den sådan, at den passer til kunderne.

For målgruppen hos Zizzi er det specielt, at de har fokus på den ”store” dame og hendes beklædning. Dette har medført, at forretningens udvalg og sortiment er langt større og bærer præg af en banebrydende valgfrihed, som den større kvinde ikke havde tidligere. Ideen er taget godt imod, og det har vist sig at skabe stor glæde i den kvindelige, danske befolkning. Ingen ønsker at blive sat i bås, og med en forhandler, som tænker på dig og dit behov, kan du undgå netop dette. Foruden Zizzi og tøjbranchen findes der også ændringer i andre brancher, som alle bærer præg af en mere alsidig markedsføring og forretningsførelse. Det er ikke bare sund fornuft, men det skaber også en tættere kunderelation, idet enhver kvinde, som føler sig taget godt hånd om, vil være tilbøjelig til at komme igen – vi mener i hvert fald, at enhver kvinde der ønsker en bedre service og en større valgfrihed skal vælge sin leverandør med omhu.

EFTERLAD ET SVAR