Derfor er Calvin Klein stort i dag, og vil blive ved med at være det

0
319

Billede af Gustavo Frazao / Shutterstock.com

Calvin Klein er et verdenskendt designer brand. Mærket af lavet af Richard Klein, som er en amerikaner født i 1942 i staten New York. Han lanceret Calvin Klein første gang i 1968. I dag kender vi mærket som en bred vifte af designertøj i middelhøj til høj prisklasse. De laver i dag alt fra parfumer, herretøj, designertøj, undertøj til mænd og kvinder og ure. I dag kender vi Calvin Klein fra følgende:

  • cK Calvin Klein
  • Calvin Klein (Sportstøj)
  • Calvin Klein Collection (Ready to wear)
  • Calvin Klein Jeans (Denim-tøj)
  • Calvin Klein Golf (Golf-tøj)

Hvor kan Calvin Klein købes i dag

Calvin Klein kan købes mange steder. Alt fra online netbutikker, kombi butikker som Magasin til helt specifikke Calvin Klein stores. Det kan næsten købes alle steder der ikke sælger det helt billige tøj. Det er et eftertragtet mærke af både forbrugere og butikker, derfor kan det fås rigtig mange steder.

Næste gang du er ude og shoppe, så kig efter Calvin Klein. De har nogle rigtig gode kollektioner, som er en tur i prøverummet værd.

Sådan startede det

Som sagt startede det hele i 1968. Han stiftede brandet “Calvin Klein Limited”, med kun 10.000$. Butikken lå i New York, og solgte ungt underspillet jakker og kjoler. Året efter kom han og hans mærke på forsiden af Vogue Magazine. Dette var en game changer for Klein, og hans tøj. Vogue var og er stadig et stort anerkendt modemagasin, og det satte for alvor spotlys på Calvin Klein Limited. I løbet af 1970’erne lanceret han flere kollektioner, herunder sportstøj, klassiske blazere og lingeri til hans kvinde kollektion.

I 1980 til 1985 ændrede han spillet i den amerikanske undertøjs branche. Dengang var det meste af mænds undertøj hvidt, og købt i pakker af koner, kærester eller lignende. Klein så en stor mulighed, og begyndte at lave undertøj der så godt ud, og som man faktisk havde lyst til at købe, ikke bare fordi man skulle bruge dem, men fordi de så godt ud.

Siden starten har Calvin Klein været en leder indenfor demin og designertøj. Derfor ser det heller ikke ud til at få tilbagegang det næste lange stykke tid. De har en fantastisk designerteam siddende der skaber de nyeste trends. De er sådan et brand, som de andre kopiere, og venter på deres næste move, så de kan følge med.

EFTERLAD ET SVAR