Mathias Kjærgård er et navn, man skal kende til, hvis man skal være med på moden i 2016. Dette nye brand har fået stor opmærksomhed siden lanceringen, hvilket er ganske velbegrundet. Den unge iværksætter har formået at vende op og ned på markedet for herremode med sine unikke kollektioner.

Kvalitetstøj til den stilfulde mand

Mathias Kjærgård henvender sig til den stilfulde mand, som har sans for mode. På webshoppen finder man et stort udvalg af herretøj, hvor bl.a. disse kategorier er repræsenteret:

  • Caps
  • Sweats
  • Tank tops

Er du på udkig efter en ny cap, sweatshirt eller tank top, kan du tjekke det attraktive udvalg ud. Der er noget for enhver smag, og der er mange størrelser at vælge mellem.

Iværksætteren og designeren, Mathias Kjærgård, har gjort det nemt at bestille tøj på sin overskuelige og brugervenlige webshop. På webshoppen kan der betales med alle de gængse betalingskort, hvilket selvfølgelig foregår på en sikker og krypteret betalingsside.

Mathias Kjærgård har allerede lanceret sin første kollektion og arbejder hårdt på at præsentere mandlige forbrugere for flere fantastiske tøjkollektioner. Nye kollektioner bliver annonceret på hjemmesiden og via de sociale medier, hvor man kan følge med i alt, hvad der sker.

Mathias Kjærgård investerer både tid, ressourcer og kærlighed i sine designs, som skiller sig ud fra mængden. Der bliver taget højde for enhver lille detalje, hvor målet er at ramme det perfekte resultat.

Fokus på unikke designs, enestående service og hurtig levering

Mathias Kjærgård har først og fremmest fokus på at skabe unikke designs, som ingen andre tøjmærker har formået at skabe. Ydermere ønsker den unge virksomhedsejer at yde den bedste service, så forbrugeren kan glæde sig over en god handel. Der tilbydes kundesupport på dansk og engelsk, hvor man kan forvente korte svartider og brugbare svar.

Handler man på webshoppen, kan man drage nytte af hurtig levering. Mathias Kjærgård har valgt at henvende sig til kunder i hele verden, hvor leveringstiden kan variere en smule:

Levering til Danmark: 1-3 hverdage
Levering inden for Europa: 3-5 hverdage
Levering til resten af verden: 5-7 hverdage

Leveringen sker i samarbejde med DAO, Postnord eller GLS, som betragtes som nogle af de største fragtfirmaer. Mathias har valgt at sælge sine tøjkollektioner til hele verden, da han mener, at alle skal kunne shoppe moderigtigt herretøj. Webshoppen har fået en god start og er klar til at erobre endnu større markedsandele på det internationale modemarked.

Du kan besøge webshoppen på www.mathiaskjaergaard.com

DEL
Forrige artikelSpecielle smykker du må eje
Næste artikel5 fede brands du kan ønske dig til jul
Jeg hedder Louise, og jeg er til hverdag modeblogger. Jeg arbejder i London, hvor jeg skriver om kendte og upcoming brands til mellemstore og store magasiner. Her på bloggen skriver jeg generelt om mode, trends og brands.

EFTERLAD ET SVAR