Ilse Jacobsen er regntøj, der er skabt til det danske klima, det er sofistikeret tøj til kvinder, og det er fantastiske sko og støvler. Det er dansk og nordisk design, og derfor går hendes kollektioner bare rent ind hos os alle sammen.

Ilse Jacobsen har fået os alle sammen til at gå rundt i høje gummistøvler med snører hele vejen op, fordi de er mere end bare et par gummistøvler. De er komfortable og sidder godt til på benene, de er forede indvendigt, og så får du ikke den der fornemmelse af at dine fødder svupper rundt. Smukkere gummistøvle får du ikke, noget andet sted. Kombineret med en regnjakke, der ligner en rigtig jakke mere end en regnjakke, og som er figursyet, så er du klar til elementernes rasen uden at skulle gå på kompromis med din femininitet.

Men Ilse Jacobsen er mere end det, for der er en stor kollektion af lækkert tøj til basisgarderoben, som alle kvinder bør have, der er den ikoniske og klassiske kjole, der er tøj til arbejdsdagen, smukke minimalistiske designs og ikke at forglemme tasker og fodtøj i lange baner.

Det er her, du finder alle de ting, du kommer til at bruge så meget, at du slider det op. Derfor bliver du kun glad for at opdage, at der er rigtig mange basisvarer til din garderobe, du kan få hos Ilse Jacobsen, så behøver du ikke bekymre dig, når det er ved at være slidt. Det er samtidig tøj og sko, du altid kan få i de klassiske farver, og du kan løbende få det i tidens it-farve også, og så er det bare at slå til, når dine favoritfarver er moden her og nu.

Alsidigheden i den basale garderobe

De fleste kvinder kan skrive under på, at en god garderobe består af bløde nuancer, der alle står til hinanden. Men en basegarderobe får mere pift ved, at det er lækre og udvalgte ting, der er i den. Udsøgt tøj giver noget mere, og især hvis det er ting, der passer sammen og samtidig passer til din stil. Less is more, og det gælder også dit tøj.

Ja vi kvinder elsker tøj, men skal vi vælge, så er det bedre at have lidt færre ting i klædeskabet, men så til gengæld fokusere på det, der virkeligt er lækkert og luksuriøst, det der har noget underspillet og nordisk over sig, og det, der står til resten, så det altid er let at sammensætte et outfit uanset om du skal på arbejde, ud med veninderne eller til fest.

Her leverer Ilse Jacobsen hele vejen. Fine og lette sommerkjoler, der nemt kan sættes sammen med de søde ballerinaer eller lette sommersandaler. Eller elegante bukser, der kan sættes sammen med en professionel top til arbejde, og som lige så vel kan bruges med en festlig bluse i fritiden.

Accessories der passer til

En garderobe er aldrig helt perfekt uden accessories, der er lige så vigtigt som alt det andet. Ilse Jacobsens tasker er lige så enkle i både design og farver, så de passer alle perfekt til en hvilken som helst garderobe. En neutral taske har den fordel, at den passer til alt. Med grå, brun og sort er du dækket ind til det hele.

Men vi kvinder kan også godt lide tasker, og tre styks er på ingen måde nok. Der er nemlig også tasker til enhver lejlighed, og vi ved godt, at der er behov for forskellige størrelser og materialer, alt efter hvad du skal, når du er på vej ud af døren. Når noget er så stilfuldt og lækkert som dette, så er det selvfølgelig også helt i orden at købe mere end en.

EFTERLAD ET SVAR