Nu er der under 2 måneder til jul, og det betyder at din familie, venner og bekendte, inden længe begynder at efterspørge en ønskeliste. Derfor har vi lavet denne liste med 5 fede brands, der måske kan inspirere dig til gaveønsker denne jul.

1. Ralph Lauren

Dette kendte amerikanske mærke ligger hvert år under rigtig mange juletræer. Det er der ikke noget at sige til, da Ralph Lauren nemlig leverer høj kvalitet samt virkelig flot design. De seneste mange år har mærket været et af de mest populære stykker modetøj overhovedet, så det kunne meget vel være noget for dig også. Du kan læse mere om Ralph Lauren her.

2. Paul Mitchell

Dette skønne mærke af lækre hårprodukter er meget in for tiden. Alle produkter er fremstillet og består af udelukkende naturlige samt vandopløselige ingredienser. Denne formel har de kørt med lige siden mærket blev stiftet. Paul Mitchell går nemlig meget op i at beskytte miljøet for de kommende mange generationer. Så hvis du går op i at se godt ud og miljøet er dette mærke lige noget for dig. Du kan finde Paul Mitchell produkter her.

3. Apple

På en liste med fede brands, kan man næsten ikke komme udenom Apple. iPhone giganten har de seneste mange år været et af de hotteste brands overhovedet, og det er der en grund til. De leverer kvalitet, der samtidig har et super lækkert design. Et af deres seneste skud fra stammen er det nye Apple Watch 2.0, der både er yderst funktionelt, men også meget stilet. Med dette ur på din arm er du klar til både hverdag og fest.

4. Reisenthel

Dette tyske mærke er begyndt at vinde mere og mere ind i Danmark. Reisenthel er specialister i praktiske tasker, der er produceret i den højeste kvalitet. Taskerne kan faktisk anvendes til alt lige fra gøremål som indkøb til rejser. Dette mærke henvender sig til praktiske kvinder, der elsker høj funktionalitet samt kvalitet i sin taske. Læs mere om reisenthel tasker.

5. Nike

Nike har eksisteret i rigtig mange år og fortsætter konstant med at genopfinde sig selv med lækre samt flotte produkter. Hvis du ønsker at komme i gang med fitness og motion, er Nike uden tvivl et topvalg hos rigtig mange. Deres træningstøj giver stor komfort samtidig med at være stilrent. Lign en million mens du træner. Desuden er det også nemmere at få sig selv skubbet af sted til træning, hvis man har udstyret i orden. Så hvad venter du på?

EFTERLAD ET SVAR