Har du styr på de forskellige must haves inden for nuværende mode? Vi har fundet frem til listen med de vigtigste ejendele, og det som enhver kvinde og herre bør have i sit garderobeskab denne sommer.

Læder er det nye sort

Læderjakken har efterhånden været fremme i nogle år, og dette er ikke uden grund. Læderjakken kan bruges til alt og er med andre uundværlig i enhver garderobe. Har du endnu ikke fået investeret i den rette læderjakke? Så se med her. Vi har nemlig fundet de smukkeste læderjakker, som enhver kvinde fortjener i sit garderobeskab.

Klassiske læderjakker fra Munderingskompagniet

Det fantastiske ved læderjakker er, at de bliver smukkere med tiden. Hvis du sørger for at købe en ordentlig læderjakke fra start, så holder den resten af dine dage. En læderjakke kan i virkeligheden sammenlignes en smule med en god flaske vin – jo ældre den er, jo bedre smager den. Ligeledes med en god læderjakke, hvor det gælder, at jo mere du bruger den, desto smukkere bliver den. Og så kan den bruges året rundt – brug den på de kølige sommeraftener eller brug den indenunder uldjakken til vinter. Det giver et super fedt og råt look.

Hos Munderingskompagniet finder du de fedeste læderjakker i både råt og klassisk design. En rå læderjakke er til dig som ønsker fart over feltet – vælg da en læderjakke med rå lynlåse og en bred krave. Lynlåsene bidrager til et super råt og lækkert look, mens kraven giver det sidste pift. Er du i højere grad til det klassiske og sofistikerede look? Så gå efter mere usynlige lynlåse og uden krave. En sådan læderjakke vil give dig kant, men vil stadig bevare det feminine touch.

Er du til råt eller klassisk? Du vælger selv, og uanset hvad du er til, så kan du bruge læderjakken til enhver lejlighed. Brug den over en fin kjole og miks det fine med det rå eller hold stilen med et par slidte cowboybukser, læderjakke og et par fede pumps. Hvad end du er til, Støy har det hele. Køb Munderingskompagniet ved Støy.

Klassiske jeans

Nummer 2 på listen over absolutte must haves er de klassiske blå jeans. De tætsiddende blå jeans virker måske for mange som et kedeligt køb, men faktum er at de er uundværlige. De kan bruges til enhver lejlighed, hvis blot du mikser med det rette tilbehør. Brug den til fest med en fin top, et par pumps og et væld af smukke smykker. En brug den på din afslapningsdag med en causal tee og et par flade slippers. Tag et kig hos Rikke Solberg og find dit favoritsæt blandt det store udvalg af modetøj.

Farverige hårbånd

Er der noget vi har fået øjnene op for, så er det hårbånd. De fine hårbånd lavet af stof, som findes i et utal af forskellige farver og mønstre, er det tredje og sidste must have til din garderobe inden du er er 100% modeklar. Du finder forskellige stofhårbånd hos Rikke Solberg – de er fine, de er praktiske og så skriger de af sommer. Så hvad venter du på? Kom ud og gør din garderobe modesikker i dag.

EFTERLAD ET SVAR