Der findes mange forskellige hobbyer, du kan dyrke, hvis du enten ikke har lysten eller muligheden for f.eks. at være sportsligt aktiv. Der er rigtig mange danskere, der ender med at vælge strikning til fordel for mange af de andre hobbyer, du kan dyrke, der falder i samme kategori. Det kan der selvfølgelig være flere gode grunde til, men det handler med stor sandsynlighed om, at det er noget, som langt de fleste vil kunne lære i løbet af ganske kort tid, men også at det har et praktisk aspekt, da langt de fleste af de ting, som man ender med at strikke vil kunne bruges til noget praktisk i den forstand, at du f.eks. kan strikke et halstørklæde til dig selv eller en stor sweater til dit barnebarn.

1. skridt: Find en eller flere gode guides

Det er sådan set ikke synderligt vanskeligt, at komme i gang med at strikke, så hvis du har intentioner om at starte med at strikke, så skal du blot følge med her. Det vigtigste er, at du sørger for at investere i en række gode guides eller finde nogle af de mange gratis guides, der svømmer rundt på nettet. Der er blevet lavet et utal af guides til, hvordan du kan komme i gang med at strikke, så derfor kan du naturligvis også finde en rigtig god guide til, hvordan du kommer bedst muligt i gang med at strikke. Det er meget vigtigt, at du finder en sådan guide, som du synes virker rammende for dit vedkommende, inden du begynder at købe garn, udstyr og tilbehør.

2. skridt: Køb garn til dit første projekt

Langt de fleste guides viser dig i grove træk, hvordan du skal bære dig ad med at strikke, hvorefter du vil blive ført gennem et startprojekt. Det er også grunden til, at du ikke må købe garn o.lign., før du har fundet en guide, du gerne vil gøre brug af. Der findes nemlig rigtig mange typer af garn, strikkepinde osv., så det er vigtigt, at du sørger for at finde noget garn og noget udstyr, der passer til din guide og til det projekt, du skal lave. Du kan købe garn rigtig mange steder, hvilket blot tæller et væld af fysiske butikker, men du bør dog købe det på nettet, da udvalget både er større her og samtidig har du også mulighed for at spare penge.

3. skridt: Øv dig – øvelse gør mester

Sidste skridt går i al sin simpelhed ud på, at du blot skal sørge for at blive ved med at øve dig og øve dig. Hvis ikke du øver dig, så bliver du naturligvis heller ikke bedre til at strikke, men hvis du derimod er villig til at investere tid i, at blive bedre, så vil du med tiden også blive bedre og bedre til at strikke. I sidste ende vil du kunne strikke helt uden opskrifter og du vil dermed også kunne strikke lige netop dét, du selv føler for at strikke frem for blot at følge en række strikkeopskrifter.

DEL
Forrige artikelOpskriften på det perfekte sommeroutfit
Næste artikelFind lækkert sommertøj til små penge
Jeg hedder Louise, og jeg er til hverdag modeblogger. Jeg arbejder i London, hvor jeg skriver om kendte og upcoming brands til mellemstore og store magasiner. Her på bloggen skriver jeg generelt om mode, trends og brands.

EFTERLAD ET SVAR