Hvor vil danskerne egentlig på ferie i 2016? Det forsøger vi at give dig et godt svar på i dette indlæg. Der hersker nemlig en masse forskellige præferencer, når det gælder om at vælge feriedestinationer. Og nogle af disse præferencer ser vi nærmere på nu.

De populære chartermål i Spanien er stadig et oplagt valg

Der skal selvfølgelig ikke være nogen som helst tvivl om, at de populære chartermål i Spanien stadig er et meget oplagt valg. Tusindvis af danskere valfarter hvert eneste år til den spanske solkyst, da den er garanti for godt vejr og ikke mindst en god stemning. Derfor er det bestemt ikke underligt, at denne destination er så populær som den er.

Har du styr på rejseforsikringen?

En rejseforsikring er uhyre vigtig at have styr på, inden du rejser fra Danmark. Derfor anbefaler vi altid, at det er noget du får kigget på i god tid, så du ikke pludselig står på afrejsedatoen og ikke har en optimal forsikring. Det er simpelthen et for stort et sats at tage at lade vær med at tegne en god forsikring. Konsekvenserne kan vise sig at blive uhyggeligt store og uoverskuelige – både for dig og dine nærmeste.

Florida vinder mere og mere frem

Florida i USA er en destination som vinder mere og mere frem. Grunden til dette skyldes især, at det er blevet markant billigere at flyve til USA. Derfor er der altså flere og flere som får råd til at rejse mod det store land med de mange stater.

Florida må også siges at være en sand perle. Her er der fremragende vejr samtidig med, at der er et væld af attraktioner og seværdigheder at se. Der er for eksempel Disneyland som er en meget populær attraktion for turister.

Der findes i øvrigt mange rejsebureauer som er begyndt at have prisvenlige rejser til Florida, USA.

Destinationer med outdooreventyr vinder stigende popularitet

Mange føler ikke, at det er ”nok” at ligge på en solseng og bade i det varme hav. Der skal mere til! Det er bl.a. derfor destinationer med outdooreventyr i sigte er stigende i popularitet. Mange mennesker har et behov for at udfordre sig selv og opleve på en anden måde, når de er på ferie. Og i den forbindelse er outdooreventyr oplagt.

Det skotske højland er fyldt med oplevelser

Der er især en stor del som forventes at tage til det skotske højland med henblik på at vandre. Skotland er et perfekt land, hvad angår vandreture. Der er simpelthen så mange gode stier og områder, hvor naturen blot venter på at blive oplevet af dig.

Et nyttigt tip: Vælger du at tage til Skotland med henblik på at vandre i højlandet, så er det meget vigtigt, at du har dig et par gode vandresko. I det tilfælde vil vi gerne anbefale dig at tage et nærmere kig på Inov-8 vandresko. Disse er ekstremt komfortable og passer perfekt til vandring i højlandet.

Grønland er også blevet et populært rejsemål

Grønland er også et rejsemål som bliver mere og mere populært for outdoorfolket. I Grønland er der en masse at give sig til, hvis du godt kan lide at opholde dig udenfor. Der er for eksempel gode muligheder for at gå på jagt efter moskusokser. Derudover er fiskeri i Grønlands bugt også meget højt på ønskelisten hos mange. Sidst men ikke mindst er Grønland faktisk også meget ideel at vandre i, da der ligesom Skotland findes gode stier, hvor imponerende natur vil vise sig frem for dig.

EFTERLAD ET SVAR